Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Line dancing -kurssi

75,00 

Kurssin hinta 190 EUR sisältäen opetus ja lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu.

Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

Täysihoito: 265 € (huone ilman wc:tä) tai 270 € (huone wc:llä),

sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

15 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1757 Osastot: ,

Kuvaus

19.06.2021-20.06.2021

 

Kurssilla otetaan reippaan tekemisen kautta tuntumaa line dancingiin, siis amerikkalaiseen country-henkiseen rivitanssiin. Kurssin aikana tutustutaan tavanomaisiin askelkuvioihin, musiikkiin sekä line dancing -tyyliin ylipäänsä. Kurssilla opetellaan ja treenataan koreografiat ja valmiit tanssit muutamaan kappaleeseen. Kouluttajina toimivat Pirkanmaan line dancers ry:n kouluttajat.

 

KOHDERYHMÄ
Kyseessä ei ole varsinaisesti paritanssi joten kurssille voi tulla yhtä hyvin yksin kuin yhdessäkin. Aiempaa kokemusta line dancingista ei vaadita, kiinnostus aihetta kohtaan riittää.

 

AIKA JA PAIKKA
19.-20.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Kurssin aikataulu joustavasti molempina kurssipäivinä noin klo 9-15, sisältäen tauot.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2021

 

KURSSILLA TARVITTAVAT VARUSTEET
Kurssivarustuksena vaatteet, joissa on mukava liikkua/tanssia ja sopivat jalkineet. Country, western ja cowboy -tyyli ei ole pakollinen mutta toki sallittu.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.