Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Keramiikan alkeiskurssi

75,00 

Kurssin hinta 400 EUR sisältäen opetus ja lounas. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Täysihoito: 685 € (huone ilman wc:tä) tai 710 € (huone wc:llä), sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

3 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1764 Osastot: ,

Kuvaus

 

07.06.2021-11.06.2021

 

Pitkään toivotulla kesän keramiikan alkeiskurssilla tutustutaan keraamikko Riitta Pinkarin johdolla monipuolisesti erilaisiin saven työstämistapoihin.

Viikon aikana valmistetaan esineitä nipistely-, levy-, ja nauhatekniikalla sekä kokeillaan apumuottien käyttöä ja tutustutaan erilaisiin saven koristelumenetelmiin. Kurssilla tuntee ja näkee konkreettisesti, miten savi muotoutuu käsissä.

Opetus on henkilökohtaista ja sen tavoitteena on rohkaista kokeilemaan erilaisia ilmaisumahdollisuuksia.
Asiantuntijan johdolla saa myös laajemmin tietoa keramiikan perusteista, mistä on hyötyä jatkettaessa työskentelyä keramiikan parissa.

Osa esineistä on mahdollista lasittaa. Erillinen lasituskerta on 23.6.2021. Mikäli et itse pääse paikalle, opettaja lasittaa valitsemasi työt.
Lasitetut ja poltetut teokset voi noutaa sovitusti Ahlmanilta.

Kurssilla käytettävä savi (15 kg per kurssilainen) kuuluu kurssihintaan. Yleisimmät työkalut tulevat myös Ahlmanin puolesta.

Opettajana keraamikko Riitta Pinkari.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi soveltuu niin vasta-alkajille kuin pidemmälle ehtineillekin.

 

AIKA JA PAIKKA
7.-11.6.2021 ja 23.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.