Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Irlantilaisen musiikin kurssi

75,00 

Kurssin hinta 190 EUR sisältäen opetus ja lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu.

Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

Täysihoito: 265 € (huone ilman wc:tä) tai 270 € (huone wc:llä),

sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

12 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1755 Osastot: ,

Kuvaus

16.06.2021-17.06.2021

 

Nopeasti sykkivät jigit ja reelit, kaihoisat airit ja historiaa havisevat balladit – tervetuloa irlantilaisen musiikin kurssille!

Kurssille ovat tervetulleita kaikki omasta soittimesta hyvät perustaidot omaavat. Mukaan sopivat melkeinpä kaikki akustiset melodia- ja säestyssoittimet, esim. tinapilli, huilu, viulu, sello, basso, laulu, mandoliini, banjo, haitari, harppu, kitara, piano, bodhran, muut lyömäsoittimet jne. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön.

Kurssilla tutustumme irlantilaisen musiikin eri tyyleihin vanhasta sean-nós -tyylistä moderniin perinteeseen. Työskentelemme myös soitinkohtaisesti keskittyen melodiasoittimien ornamentointiin sekä komppipuolen kuvioihin. Isossa roolissa ovat myös yhteissoitto ja sovitusten tekeminen. Kurssin lopuksi tavoitteena on saada valmiita settejä joita opiskelijat voivat hyödyntää jatkossa omissa projekteissaan.

Opettajana Lotta Virkkunen.

 

KOHDERYHMÄ
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta irlantilaisesta musiikista. Pääpaino on korvakuulolta opettelussa, mutta käytämme oppimisen tukena myös nuotteja. Irlantilainen musiikki on hauskaa ja energistä, ja sen valtava kirjo tarjoaa mahdollisuuksia myös oman luovuuden käyttöön. Failté!

 

AIKA JA PAIKKA
16.-17.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.