Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Blogin kirjoittamisen perusteet

75,00 

Kurssin hinta 265 EUR sisältäen opetus ja lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu.

Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

Täysihoito: 480 € (huone ilman wc:tä) tai 495 € (huone wc:llä),

sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

 

14 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1745 Osastot: ,

Kuvaus

21.06.2021-24.06.2021

 

Kiinnostaako bloggaaminen, mutta innostus nuupahtaa parin postauksen jälkeen, kun lukijat eivät löydä tekstejäsi? Vaivaako tyhjän ruudun kammo? Pulppuileeko mielesi aiheita, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Blogikirjoittamisen kurssilla opetellaan löytämään oma bloggaajaääni ja käydään läpi verkkokirjoittamisen perusteita. Oivallat, ettei ole yhtä oikeaa tapaa blogata, mutta aiheesta kuin aiheesta voi kirjoittaa kiinnostavaa, persoonallista ja uskottavaa tekstiä. Käsittelemme myös verkkokirjoittajan vastuuta ja etiikkaa. Mitä verkossa voi sanoa julkisesti? Millaisia oikeuksia ja rajoituksia bloggaajalla on?

Aiheisiin syvennytään käytännön esimerkkien, harjoitusten ja keskustelun kautta. Hyödynnämme myös Ahlmanin inspiroivaa miljöötä, kun ideoimme aiheita ja näkökulmia.

Opettajana bloggari Janica Brander.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi sopii niin bloggaajille, bloggaamista suunnitteleville kuin niillekin, joita kirjoittaminen kiinnostaa, mutta jotka etsivät vielä sopivaa muotoa tekstilleen.

 

AIKA JA PAIKKA
21.-24.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 30.5.2021

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: jos bloggaat jo, lähetä yksi kirjoittamasi, maksimissaan 7000 merkin juttu opettajalle. Jos et bloggaa, voit kirjoittaa näytejutun valitsemastasi aiheesta. Jos teet ennakkotehtävän, lähetä se viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista opettajalle osoitteeseen [email protected]

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi, kurssi toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista, kurssi joko peruuntuu tai toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä, jolloin asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua verkkokurssille. Jos asiakas ei halua osallistua verkkokurssille, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.