Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

AKE

Ammattikeittiöiden ympäristöosaaminen käytäntöön -hankkeessa keskityttiin ammattikeittiöiden osaamisen lisäämiseen mm. energian käytön ja säästämisen, jätehuollon, ympäristöystävällisten puhdistusmenetelmien sekä lähiruoan käytön suhteen.

Hanketta toteutettiin 1.12.2013 – 31.12.2014. Aluksi kartoitettiin ammattikeittiöiden tarpeet ympäristönäkökulmien huomioimisessa sekä jo olemassa olevat ammattikeittiöille sopivat ympäristökoulutukset. Kartoituksesta saatujen tietojen pohjalta järjestettiin ammattikeittiöiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Hankkeen verkostoissa oli mukana ravintolayrityksiä, julkisia ammattikeittiöitä, sekä oppilaitosten keittiötä.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

Uutiskirje

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste