Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Näin vapautat salasanasi itse

 

Käytössämme on OpenID-kirjautuminen eli pääset samalla Ahlmanin M365-tilin salasanalla intraan, Outlookiin, Teamsiin, Moodleen, Wilmaan sekä kaikkiin muihin Microsoftin palveluihin. Kun sinut on hyväksytty opiskelijaksi Ahlmanille, olet saanut opintotoimistoltamme viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta löydät henkilökohtaiset tunnuksesi ensimmäiseen kirjautumista varten.

Kaikkien opiskelijoidemme käytössä olevien digitaalisten palveluiden salasanat vapautetaan samasta paikasta eli Office-portaalista.

Vapauta unohtunut salasanasi helposti itse siirtymällä Office.com-kirjautumisikkunassa Etkö pysty käyttämään tiliäsi? tai jos olet jo syöttänyt käyttäjätunnuksesi, kohdasta Unohdin salasanani. 

Microsft-valikko, jossa tekstikenttä ja painike.alikko.

Valitse seuraavalta näytöltä Työ tai koulutili ja seuraa Microsoftin palvelun antamia ohjeita. Salasana vapauttamiseen käytetään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä antamiasi turvatietoja (sähköpostiosoite tai puhelinnumero).

 

En ole Ahlmanin opiskelija, mutta olen saanut erilliset tunnukset Moodleen. Miten saan salasanani vapautettua?

Vapauta salasanasi Moodlen ohjeiden mukaisesti.

 

Jos salasanan vapauttaminen ei onnistu

 

Eikö salasanan vapauttaminen onnistunut tällä sivulla ohjeistetulla tavalla? Ilmoita ongelmasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Lähetä ilmoitus aina siitä sähköpostiosoitteesta, jonka olet ilmoittanut meille hakeutuessasi opiskelemaan.

 

Hyvä salasana on lause

 

Koska tunnuksillasi pääsee kaikkiin digitaalisiin palveluihimme, on tärkeää, että salasanasi on riittävän vahva. Näin omat henkilötietosi sekä myös toisten opiskelijoiden ja henkilökunnan tiedot pysyvät poissa ulkopuolisten käsistä.

Hyvä salasana on itseasiassa helposti muistettava salalause, johon lisäät isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Esimerkiksi lause Kissamm3eSeikkal!iMaallamme on erittäin vaikeasti murrettava, mutta helposti muistettava pääsykoodi tietoihisi. Keksi joku vastaava henkilökohtainen ja riittävän pitkä salalause suojaamaan tietojasi.

 

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje