Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Projektisihteeri

 

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista ja kulttuurialojen koulutusta sekä tarjoaa lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Haemme Ahlmanin hanketiimiin määräaikaista PROJEKTISIHTEERIÄ

 

Mittava hanketoimintamme tukee Ahlmanin strategian toteuttamista hankkeiden kohdentuessa laaja-alaisesti elinkeinojen, koulutuksen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tällä hetkellä painotus on ruoka- ja puutarhasektoreilla ja työllistämme projektisihteerin kokoaikaisesti 2021-2022. Tämän jälkeen työ jatkuu osa- tai kokoaikaisena hankesalkun koosta riippuen. Hankkeisiin saamme rahoitusta mm. Maaseudun kehittämisrahastosta, rakennerahastoista sekä Erasmus+ ja Horizon2030 -rahastoista. Merkittävä osa työtehtävistä liittyy kansainvälisiin FUSILLI ja EPLUG-hankkeisiin.

 

Projektisihteerinä tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät osana monipuolista Ahlmania ja innovatiivista hanketiimiä. Osallistut hankkeiden valmistelutehtäviin, toteutukseen ja raportointiin. Työnkuvasi koostuu mm. viestinnällisistä tehtävistä kuten sosiaalisen median käytöstä, hankkeiden talousseurantaan, raportointiin ja maksuhakemuksien tekoon osallistumisesta, tilaisuus- ja tapahtumajärjestelyistä sekä hankkeiden hakemuksien laatimiseen osallistumisesta.

 

Edellytämme sinulta kokemusta hanketoiminnasta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaat sosiaalisen median käytön yleisimmillä kanavilla, ja sinulla on motivaatiota oppia lisää viestinnästä. Olet oma-aloitteinen ja nopea oppija, kykenet toimimaan erilaisissa rahoitukseen liittyvissä järjestelmissä ja olet näppärä lukujen kanssa. Olet tiimityöskentelijä ja toivomme sinulta joustavuutta, itsenäistä työotetta ja kykyä positiivisen työilmapiirin rakentamiseen

.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Työ voi alkaa nopealla aikataululla ja tehtävä täytetään viimeistään 11.1.2021 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset toimitetaan haastatteluun. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.10. klo 12 – 14 ja 22.10. klo 12 – 14 kehittämispäällikkö Eeva Ylinen puh. 0400 805 839

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 26.10.2020 klo 12 mennessä sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen [email protected] . Kirjoita aihekenttään “Projektisihteeri” ja kerro hakemuksessasi, milloin voisit työn aloittaa.

 

Työpaikkailmoitus löytyy myös: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10484330?searchPhrase=ahlman&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1