Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Projektipäällikkö

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista ja kulttuurialojen koulutusta sekä tarjoaa lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

Haemme Ahlmanin hanketiimiin määräaikaista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ puutarha-alan hankkeeseen.

 

Mittava hanketoimintamme tukee Ahlmanin strategian toteuttamista hankkeiden kohdentuessa laaja-alaisesti elinkeinojen, koulutuksen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tällä hetkellä painotus on ruoka- ja puutarhasektoreilla. Olemme saaneet rahoituksen puutarha-alan European Platform for Urban Greening -hankkeeseen, johon haemme projektipäällikköä.

 

EPLUG-hanke on Wellantcollegen (Alankomaat) hallinnoima, kuuden Euroopan maan yhteinen Erasmus+ KA3 -rahoitteinen hanke, joka kestää lokakuuhun 2024. Tavoitteena on kaupunkien viherympäristöjen monipuolisempi, ympäristön tilaa parantava käyttö, jolloin ulkonäön ja toiminnallisuuden lisäksi kiinnitetään huomiota mm. ilmanlaadun parantamiseen, ilmastonmuutoksen ehkäisyyn, hulevesien hoitoon ja kuivuuden vaikutuksen ehkäisyyn, syötäviin puutarhoihin sekä yleisesti hyvinvoinnin edistämiseen. Hanke tuo yhteen eurooppalaisen ammatillisen koulutuksen, tutkimuksen, kehityksen ja liiketoiminnot, ja sen avulla luodaan yhteinen eurooppalainen alusta oppimista ja tiedonvaihtoa varten. Osapuolet ovat omien alueidensa huippuosaajia ja innovaatiovetureita sekä kehittyvät asiantuntijoiden yhteistyökeskuksiksi.

 

Tarjoamme projektipäällikölle erittäin mielenkiintoiset tehtävät osana monipuolista Ahlmania ja innovatiivista hanketiimiä. Olet vastuussa hankkeen vetämisestä, toteutuksesta, raportoinnista ja yhteyksistä eurooppalaiseen hankekonsortioon. Hankkeen tiimiin kuuluvat mm. kehittämispäällikkö, ammatillinen opettaja, digioppimisen asiantuntija ja projektisihteeri.

 

Edellytämme projektipäälliköltä korkeakoulututkintoa, ekosysteemipalveluiden ja luontopohjaisten ratkaisujen tuntemusta. Sinulla on syvää osaamista siitä, miten kasvillisuus ja ympäristörakentaminen toimivat kaupunkiympäristön tilan kohentamisessa. Käytät englantia sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, olet hankekonkari ja katsomme eduksesi, jos tunnet Erasmus+ KA3 -rahoituksen. Olet työtä pelkäämätön tiimipelaaja, omaat erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä olet joustava ja paineensietokykyinen.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään viimeistään 5.1.2021 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset toimitetaan haastatteluun. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 30.11.2020 klo 12 mennessä sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen hakemukset@ahlman.fi . Kirjoita aihekenttään ”Projektipäällikkö” ja kerro hakemuksessasi, milloin voisit työn aloittaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.11. klo 12–14  ja 11.11. klo 13.30–15 kehittämispäällikkö Eeva Ylinen puh. 0400 805 839.

 

#avoimettyöpaikat #työpaikka #työpaikat