Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Palvelutyöntekijä

Haemme vuorotteluvapaan sijaiseksi ko. ehdot täyttävää palvelutyöntekijää Ahlmanin siivouspalveluun 2.1. – 28.6.2020. Siivouspalveluiden tavoitteena on luoda puhdas ja turvallinen oppilaitosympäristö sen kaikille käyttäjille.

Edellytämme hakijalta työkokemusta siivouksesta. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvät sosiaaliset- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustava asenne. Omatoimisuus, hyvät organisointitaidot, paineensietokyky ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivouspalveluiden tuottaminen sekä mahdollisesti avustavat työtehtävät keittiöllä. Työajat voivat sijoittua myös iltaan tai viikonloppuun.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Pekkanen, maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00. puh. 050 995 0095 tai [email protected]

Sovi henkilökohtainen haastattelu puh. 050 995 0095/Leena Pekkanen.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste