Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Palvelutyöntekijä

 

Haemme palvelutyöntekijää Ahlmanin tilapalveluun määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi 31.12.2022 saakka. Mahdollisesti tehtävä jatkuu tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Siivouspalveluiden tavoitteena on luoda puhdas ja turvallinen oppilaitosympäristö sen kaikille käyttäjille.

 

Toivomme hakijalta laitoshuoltajan tutkintoa tai vastaavaa tai halua tutkinnon suorittamiseen oppisopimuksena työsuhteen aikana. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvät sosiaaliset- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustava asenne. Omatoimisuus, hyvät organisointitaidot, paineensietokyky ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

 

Työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivouspalveluiden tuottaminen sekä mahdollisesti avustavat työtehtävät keittiöllä. Työajat voivat sijoittua myös iltaan tai viikonloppuun.

 

Noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 1965,33 e (+ mahdolliset kokemusvuosilisät max 16 %). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Aiemmin hakeneet otetaan huomioon paikkaa täytettäessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leena Pekkanen, maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00. puh. 050 995 0095.

 

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse: [email protected]  Aihekenttään: palvelutyöntekijä. Täytämme paikan sopivan löydyttyä.