Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Palvelutyöntekijä

 

Haemme palvelutyöntekijää Ahlmanin tilapalveluun 24.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Siivouspalveluiden tavoitteena on luoda puhdas ja turvallinen oppilaitosympäristö sen kaikille käyttäjille.

 

Edellytämme hakijalta laitoshuoltajan tutkintoa tai vastaavaa. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvät sosiaaliset- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustava asenne. Omatoimisuus, hyvät organisointitaidot, paineensietokyky ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

 

Työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivouspalveluiden tuottaminen sekä mahdollisesti avustavat työtehtävät keittiöllä. Työajat voivat sijoittua myös iltaan tai viikonloppuun.

 

Noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 1965,33 e (+ mahdolliset kokemusvuosilisät max 16 %). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leena Pekkanen, maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00. puh. 050 995 0095 tai [email protected]

 

Hakemukset toimitetaan 12.5.2021 klo 14.00 mennessä sähköpostitse: [email protected]  Aihekenttään: palvelutyöntekijä