Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon taitovalmentaja

 

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereella.

 

Ahlmanin koulun Säätiö hakee

LUONTO- JA YMPÄRISTÖALAN PERUSTUTKINTOON TAITOVALMENTAJAA

 

Haemme Ahlmanin luontoalan tiimiin ajanjaksolle 4.8.2021-22.6.2022 taitovalmentajaa, jonka vastuualueena on luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon, luontoalan, opiskelijoiden ohjaus, valmentaminen ja oppimisen arviointi. Ahlmanilla voi opiskella luonto-ohjaajaksi ja luonnonvaratuottajaksi.

 

Työssäsi toimit luonto- ja ympäristöalan vastuuvalmentajien /ammatillisten opettajien valmentajaparina ja ohjaat opiskelijoiden/opiskelijatiimien osaamisen hankkimista käytännön työtehtävissä erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa (esim. työelämä sekä Ahlmanin palvelut, hankkeet ja projektit).

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot ja kehittävä ote työhösi. Odotamme sinulta laaja-alaista perusosaamista luonto- ja ympäristöalalta käytännön työtehtävistä. Katsomme eduksi, jos hyödynnät opiskelijoiden ohjaamisessa tiimioppimisen menetelmiä.

Opiskelijan (yksilön) oppimisen ohjaaminen ja valmentaminen sisältää:

  • Käytännön työtehtäviin perehdyttäminen ja niissä ohjaaminen
  • Palautteen antaminen suhteessa tutkinnon perusteissa vaadittavaan osaamiseen

Tiimin (koti- ja projektitiimit) oppimisen ohjaus ja valmentaminen sisältää:

  • Projektitiimien sparraus
  • Tiedon ja taidon ohjaaminen

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja antaa perjantaina 4.6.2021 klo 12.00–14.00, luontoalan tiiminvetäjä Krista Mäkelä, p.0505355542

 

Hakemukset toimitetaan 14.6.2021 mennessä sähköpostitse: [email protected] (Otsikko Luontoalan taitovalmentaja).