Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kuvataideopettaja

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereella.

 

Haemme

Kuvataideopettajaa

lukuvuoden mittaiselle kuvataiteen kansanopistolinjalle 4.1.2021 alkaen. Tehtävä on osa-aikainen, 60 % kokonaistyöajasta.

 

Kuvataidelinja tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista kuvataiteen opetusta, niin taitelijaksi, graafiseksi suunnittelijaksi, arkkitehdiksi kuin kuvataideopettajaksi haluavalle tai vain yksinkertaisesti kuvan tekemisestä kiinnostuneille. Opetus on henkilökohtaisia pyrkimyksiä tukevaa. Kuvataidelinjan tavoitteena on tekijän persoonan vahvistaminen. Opetus antaa myös tiedollisia ja käsitteellisiä valmiuksia, joista on apua esimerkiksi haettaessa jatkokoulutuksiin. Opetus on kurssimuotoista ja kestää elokuun alkupuolelta toukokuun loppuu. Kesällä järjestämme kuvataiteen kesäkursseja.

 

Edellytämme, että olet yhteistyökykyinen, ihmisläheisen asenteen omaava ja tulet toimeen nuorten aikuisten kanssa. Kyky toimia erilaisten ja eri ikäisten opiskelijoiden kanssa, joilla on erilaisia tavoitteita, on välttämätöntä.

 

Toivomme, että olet toiminut taitelijana, sinulla on nykytaiteen tuntemusta ja opetuskokemusta. Opettajan pedagoginen pätevyys on toivottavaa.  Sinulla tulisi olla laajaa eri taiteenlajien tuntemista sekä halua laajentaa omaa teknistä ja taiteellista osaamista eri välineisiin. Mielellään hallitset yleisimmät maalaus- ja piirustustekniikat sekä yleisimmät kuvanveiston tekniikat. Valokuvauksen, videoinnin, erilaisten ohjelmistojen (mm. photoshop, indesign, premiere) sekä sosiaalisen median tuntemus on toivottavaa. Ethän epäröi hakea, vaikka lista on pitkä – kukaan ei osaa täydellisesti kaikkea.

 

Tehtävään sisältyy opettamisen ohella erilaisten kuvataiteen kurssien ja opintokokonaisuuksien suunnittelua.

 

Työsuhteessa noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta ja sen oppilaitoskohtaisia määräyksiä, kokonaistyöajassa olevat kansanopistot. Työsuhteessa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Ahlman on savuton työpaikka.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

 

Lisätiedot:

Sampsa Virkajärvi, kuvataiteen koulutuspäällikkö, sampsa.virkajarvi@ahlman.fi tai puhelimitse 050 3833 959 arkisin klo 15.00 – 16.30.

Hakemukset toimitetaan 11.11.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen hakemukset@ahlman.fi ja aihekenttään merkitään kuvataideopettaja. Pyydämme hakemuksen liitteeksi kuvia omista teoksista ja/tai projekteista.

 

#avoimettyöpaikat #työpaikka #työpaikat