Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kokki, 2 paikkaa

 

Maukasta lähiruokaa tarjoaa Tampereella 120 paikkainen ravintola Kapusta sekä 60 paikkainen ravintola Anna. Kapusta ja Anna toimivat arkisin lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin tilausravintolana. Ahlmanin Tilapuodista ja kahvilasta löydät vaihtuvan valikoiman oman tilan tuotteita, oman leipomon lämpimäisiä sekä paikallisten pientuottajien valikoimaa. Ahlmanin Tilameijerissä oman tilan maito jalostuu hapanmaitotuotteiksi sekä juustoiksi.

Ravintolat toimivat aitona oppimisympäristönä Ahlmanin opiskelijoille. Kokin työ sisältää opiskelijoiden työpaikkaohjaamisen.  Työpaikkaohjaajana olet kiinnostunut oman ja oppimisympäristöjen toiminnan kehittämisestä yhteistyössä opetuksen kanssa. Käytännön työssä vastaat opiskelijoiden perehdyttämisestä, käytännön ohjauksesta sekä päivittäisestä palautteen antamisesta -ja saamisesta.

 

Ravintola Annan kokkina arvostat, että ruoka on alusta saakka itse tehtyä. Hallitset erilaiset ruoanvalmistusprosessit mm. kypsennysmenetelmät, ruoanvalmistustekniikat, liemet ja leivontaprosessit. Erilaiset ruoan esillepanotavat ovat sinulle tuttuja aina lautasannoksista buffet pöytiin saakka. Haluat vaikuttaa menu ja ruokalistasuunnitteluun tuomalla oman ammattitaidon esille. Otat vastuuta raaka-ainetoimituksista yhteistyössä ravintolan vastaavan kanssa.

 

Ravintola Kapustan kokkina hallitset suurkeittiön kokin toiminnot. Isojen ruokamäärien valmistus on sinulle tuttua, erityisruokavaliot huomioon ottaen. Hallitset lisäksi perusleivonnan ja juhlaruokien valmistuksen.

Eduksi katsomme kokemuksen opiskelijoiden ohjauksesta, tarjoilutyöskentelyn hallitsemisen ja anniskelupätevyyden. Arvostamme kestävän kehityksen näkökulmia arkityöskentelyssä. Edellytämme hakijalta vähintään ravintola-alan perus- tai ammattitutkintoa. Omatoimisuus, hyvät organisointitaidot, paineensietokyky ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Pekkanen [email protected]

Puhelintiedustelut tiistai 18.2. klo 9-12 ja torstai 20.2. klo 9-12.

 

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta hakemukset toimitetaan viimeistään 6.3.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostin liitetiedostona joko word- tai pdf-muotoisina osoitteeseen: [email protected] Aihekentässä: Kokki

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste