Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Klinikkaeläintenhoidon ammattillinen opettaja

 

Ahlman tarjoaa ammatillista koulutusta, vapaansivistystyön koulutusta, lähiruokaa sekä kokous-, juhla- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereen Veisussa. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Haemme Ahlmanin opettajatiimiin osa-aikaista osaavaa

Klinikkaeläintenhoidon ammatillista opettajaa

noin vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen.

 

Klinikkaeläintenhoidon opettajan opetustyö muodostuu Eläintenhoidon ammattitutkinnon, klinikkaeläintenhoitamisen sekä Maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoitaja, pieneläinhoitamisen opiskelijoiden oppimisen ohjaamisesta ja opetuksesta. Työskentelet osana Eläintenhoito ja hyvinvointitiimiä, kehittäen eläintenhoidon koulutuksia yhteistyössä tiimin ja työparisi kanssa.
Työtehtäviin sisältyy lisäksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus, opiskelijan osaamisen osoittamiseen ja arviointiin liittyvät työtehtävät sekä työelämäyhteistyö.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa tutkintoa sekä opettajan pedagogista pätevyyttä. Arvostamme laaja-alaista ja monipuolista tuntemusta klinikkaeläintenhoidosta, valmentavaa otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 14.12.1998/986 (13 §, 28.12.2017/1150).

 

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Ammatilliset opettajat ovat ammatillisen opetushenkilöstön vuosityöajassa ja tässä osa-aikaisessa toimessa vuosityöaika on 1200 t, keskimäärin 30 h/vk.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Työ alkaa 3.8.2020 ja tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika (tai puolet työsuhteen kestosta).

 

Tehtävän hakuaika päättyy 9.4.2020 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen [email protected]. Aihekenttään: Klinikkaeläintenhoidon opettaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.3.2020 klo 13 – 15 Eläintenhoito ja hyvinvointitiimin tiiminvetäjä Anna Kortekangas, puh. 043 824 0533.

 

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste