Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Haemme osa-aikaista peliteknologia-linjan opettajaa

Ahlman tarjoaa ammatillista koulutusta, vapaan sivistystyön koulutusta, lähiruokaa sekä kokous-, juhla- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereen Veisussa. Ahlman on savuton työpaikka.

 

Haemme Ahlmanin pelialan tiimiin osa-aikaista Peliteknologia-linjan opettajaa, jonka vastuualueena on C#-ohjelmointikielen ja pelinkehityksen opettaminen ohjelmoinnin näkökulmasta.

 

Peliteknologian koulutuslinja on uudenlainen pelituotantoon keskittynyt lukuvuoden mittainen kokonaisuus, joka sisältää huippumodernin opetussuunnitelman. Opettajan tehtävänä on ohjata ja opettaa opiskelijoita ohjelmoimaan, luomaan uusia pelejä, ratkaisemaan pelimaailman ongelmia sekä toimimaan erilaisissa yhteistyöprojekteissa.

 

Hakijalta edellytämme vahvaa taustaa Unity-pelimoottorin ja Visual Studio -ohjelmointiympäristön käytöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tulet työskentelemään aloittelevien pelialan opiskelijoiden kanssa, joten toivomme sinulta ohjelmointiosaamisen lisäksi aiempaa kokemusta opetustyöstä sekä ohjaamisesta.

 

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

 

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta hakemukset toimitetaan viimeistään 7.8.2020 klo 16.00. Hakemukset tulee jättää sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen [email protected]. Aihekenttään: Pelialan opettaja.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Yltävä, puh. 050 3833 941

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste