Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Laatuasiantuntija

 

Ahlmanin koulun Säätiö hakee  

LAATUASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

 

Ahlman järjestää ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä tuottaa kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Haemme laatuasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ammatillisen koulutuksen laadunhallinnan ammattilainen, meillä pääset kehittämään ja ylläpitämään laadunhallintajärjestelmää ainutlaatuisessa koulutus- ja liiketoimintaympäristössä. 

 

Ahlmanin organisaatiota uudistetaan ja haluamme kehittää EFQM-malliin sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen koulutuksen laatustrategiaan perustuvaa laadunhallintajärjestelmäämme. Tätä varten luomme uuden laatuasiantuntijan tehtävän, jota pääset myös itse muokkaamaan oman osaamisesi mukaisesti.  

 

Toimit osana Ahlmanille perustettavaa laadunhallintatiimiä, jossa tärkeimpänä tehtävänäsi on kehittää, ylläpitää ja koordinoida laatujärjestelmäämme. Autat työyhteisöämme näkemään kehittämisen kohteita ja tuot organisaatiomme menetelmäosaamista, jolla tuet tiedolla johtamista kehittyvässä oppilaitosympäristössämme. Vastaat sisäisten katselmusten, vertaisarviointien ja ulkoisten auditointien suorittamisesta ja niiden raportoinnista mm. Ahlmanin johdolle. Osallistut myös erilaisiin kehittämishankkeisiin. 

 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on jo kokemusta laatutyöstä ja EFQM-mallin soveltamisesta. Arvostamme erityisesti kokemusta ammatillisen koulutuksen laatutyöstä. Sinulla on valmiudet hyödyntää jo käytössämme olevia Microsoftin tuotteita tiedolla johtamisessa.  

 

Vakuuta meidät hakemuksesi ja haastatteluun liittyvän kehittämistehtävän avulla siitä, että kykenet tuottamaan informatiivista tietoa ja kehittämisehdotuksia päätöksenteon tueksi oppilaitosympäristössä. 

Tarjoamme Sinulle mahtavan työyhteisön upeassa työpaikassa, ainutlaatuisessa miljöössä. 

 

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä pyritään täyttämään 1.10. alkaen/mahdollisimman pian ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka. 

 

Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 31.8.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]  Aihekenttään: Laatuasiantuntija. Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Taina Eweiss puh. 043 8200 932 26.8.2020 klo 13.00 -15.00. 

 

Tule rakentamaan Ahlmanista laatukulttuurin ykköspaikka!