Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Digioppimisen asiantuntija

 

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereella.

Haemme digioppimisen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Ahlmanin yksi strategisista tavoitteista on vahvistaa digitaalisten oppimisympäristöjen ja alustojen käyttöä opiskelijoiden oppimisen ohjaamisessa ja osaamisen hankkimisessa ammatillisessa ja Vapaan sivistystyön koulutuksissa.

Digioppimisen asiantuntijana suunnittelet, rakennat ja kehität digitaalisten oppimisjärjestelmien kokonaisarkkitehtuuria, tarjoat verkkopedagogiikanvalmennuksia henkilöstölle osaamistarpeiden mukaisesti, toimit vertaisvalmentajana henkilöstölle digitaalisten järjestelmien käytössä ja tuet opettajia/valmentajia monimediaisen materiaalin tuottamisessa.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta koulutusalalta (kehittämis- ja/tai koulutustehtävät), osaamista verkkokoulutuksien sisällöntuotannosta, erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Katsomme eduksi tiimioppimisen ja yhteisöllisten pedagogisten menetelmien osaamisen. Tarjoamme Sinulle mahtavan työyhteisön upeassa työpaikassa, ainutlaatuisessa miljöössä.

 

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä pyritään täyttämään 2.11. alkaen ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen [email protected]. Aihekenttään: Digioppimisen asiantuntija

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.9.2020 klo 12 – 14 rehtori Taina Eweiss puh. 043 8200 932