Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

VOIPI 2

VOIPI 2 hankkeessa keskitymme Green Care –toimintaympäristöihin. Green Care -ala yhdistää puutarhayrittäjiä, maatalousyrittäjiä, luonnonvarayrittäjiä sekä terveydenhuoltoalan yrittäjiä. VOIPI 2 -hanke on jo tuonut yrittäjiä ja muita alan toimijoita yhteen konkreettisten toimenpiteiden äärelle. VOIPI 2 –hankkeessa on jatkamme tätä työtä. Green Care –toimintaa konkretisoimme luomalla malleja erilaisista ympäristöissä, joissa toimintaa on mahdollista turvallisesti ja tavoitteellisesti harjoittaa.

VOIPI 2 luo monistettavia malleja erilaisista vihreän voiman ja hoivan ympäristöistä sekä niiden turvallisesta ja kestävästä käytöstä niin maatalousyrityksiin kuin vaikkapa hoivapalveluyksiköiden pihoille ja parvekkeille. Työpajojen avulla luomme muistilistan turvallisen Green Care -ympäristön rakentajille sekä rakennamme ja kehitämme malliympäristöjä esimerkiksi toiminnallisesta eläinpihasta, aistipolusta ja aistipuutarhasta sekä parveke- ja terassipuutarhoista.

VOIPI 2 -hanke kuuluu Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävään, jonka Ahlmanille on myöntänyt Opetus- ja kulttuuriministeriö. Ministeriö delegoi hallinnointi- ja rahoitusvastuun ELY-keskukselle.

 

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje