Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

HUIPPIS

Pirkanmaan maaseudulla on hienoja matkailu-, ruoka-, luonto- ja elämyspalveluita sivu- tai pääelinkeinonaan harjoittavia yrityksiä. HUIPPIS-hankkeessa kartoitettiin pirkanmaalaisten maaseutuyritysten ja niiden henkilöstön mahdollisuuksia kehittää osaamistaan.

Henkilöstön irrottautuminen koulutuksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin päivittäisestä työstään on haastavaa. Tämän vuoksi hankkeessa kartoitettiin myös heidän mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin sekä etsittiin samalla muita osallistumismahdollisuuksia osallistujien osaamisen kehittämiseksi esim. verkkosovelluksia hyödyntämällä.

Samalla kartoitettiin myös yritysten kiinnostusta kehittää palveluitaan

  • elämyksellisyydellä
  • lähiruoalla
  • luonnolla ja eläimillä
  • Green Carella

Hankkeessa koottiin yhteen maaseudun yrittäjiä, jotka verkostoitumalla voivat kehittää esimerkiksi ruokamatkailuverkostoa pirkanmaalaiselle maaseudulle ja maaseudun palveluita käyttäville.

Kartoitus tapahtui sähköisiä ja henkilökohtaisia yrityskäyntejä tekemällä. Hankkeen loppupuolella järjestettiin räätälöityjä työpajoja ja koulutuksia, joiden sisällön suunnitteluun haastatellut ja yhteistyöverkostossa mukana olevat yrittäjät osallistuivat.

HUIPPIS hanke päättyi vuoden 2013 lopussa ja se oli työelämän kehittämishanke.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje