Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

ETKO

ETKO-hankkeessa kehitettiin kolmessa ammattioppilaitoksessa (Ahlman, Suomen Yrittäjäopisto Kauhava sekä Ammattiopisto Lappia, luonto- ja kulttuuriala Tervola) opintojen läpiviemistä ja opetuksen tehostamista uuden viestintätekniikan sekä uusien opetusmenetelmien avulla.

Koulutusalaksi valittiin maatalouden yrittäjyysopinnot, sillä maanviljelijöillä ja sivutoimisilla maatalousyrittäjillä harvoin on aikaa kokoontua opiskeluun, mutta yrittäjyysopintoja tarvitaan sitäkin enemmän. Yrittäjyysopinnot on liitetty myös useaan muuhun tutkintoon, ja siten hanke parantaa monen tutkinnon tuloksellisuutta. Samalla madallettiin maatalousyrittäjien kynnystä kouluttautua yrittäjyyteen ja ryhtyä yrittäjiksi maaseudulla.

Hankkeessa mukana olevat tahot hyödynsivät olemassa olevia koulutusvälineitä – kannettavat tietokoneet, Internet-yhteydet, verkko-oppimisympäristöt ja video-neuvotteluvälineet.

Hanke oli Opetushallituksen rahoittama.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje