Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Erasmus+ – Liikkuvuushanke

Rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta.      

Ahlmanilla on käynnissä Erasmus+ -vaihto-ohjelma 1.6.2019-31.5.2021.  Opiskelijoilla ja opettajilla ja työelämänedustajilla on mahdollisuus saada Erasmus+ -apurahaa ulkomaanjaksoja varten.  Apuraha mahdollistaa opiskelijoille ulkomaan oppimiskokemuksia oppilaitoksissa ja työelämässä. Opettajat ja työelämänedustajat pääsevät kehittämään ammattitaitoaan ja verkostoitumaan eurooppalaisten kollegojen ja työelämän kanssa.

 

Erasmus+ 2019-2021 -ohjelma mahdollistaa 60 opiskelijan liikkuvuuden ja yhteensä 16 opettajan/asiantuntijan liikkuvuudet.

 

Kuluvan kauden alakohtaiset Erasmus+ -partnerit ovat:

Ravintola- ja catering-ala:

Maatalous ja Puutarha-ala (viherrakentajat):

Maatalous- ja puutarha-ala (floristit, kukka- ja puutarhakauppa):

Matkailuala (vastaanottovirkailijat):

Matkailu- ja ravintola-ala sekä luonto- ja ympäristöala (luonto-ohjaajat):

Erasmus+ -kauden aikana Ahlmanille vastaanotetaan myös partnerioppilaitosten opiskelijoita, opettajia ja yrityselämän edustajia.

 

Esimerkkejä hanketoiminnasta:

Syksyllä 2019 Suomi menua valmistelemassa Ahlmanin Pasi Lassila ja Ranskaan lähtevät ravintola-alan opiskelijat sekä keittiömestari Ilkka Isotalo Ravintola C:stä.

https://kohokohdat.fi/tampere/suomi-menu-menu-ranskaan-ahlmanin-pasi-lassila-ja-cn-ilkka-isotalo/

Keväällä 2021 matkailualan opiskelijoiden Ciao Italia! -ryhmä pääsee oppimaan matkailualaa Pohjois-Italiaan Brescian, Iseo-järven ja Garda-järven seuduille hotelleihin, matkatoimistoihin, viinitiloille, ohjelmapalveluihin ja maaseutumatkailutiloille. Tällä videolla italialaiset toivottavat Ahlmanin opiskelijat tervetulleiksi: https://www.youtube.com/watch?v=E9TfiwfJPq0

 

Lisätietoja hankkeesta:
Raija Ilmasti, vastuuvalmentaja/matkailuala, Erasmus+ -kooridinaattori

[email protected] +358 43 824 2778

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje